FUTURE FORCES EXHIBITION & FORUM 2024 bude největší v historii

 04. 10. 2024      kategorie: Obranné akvizice - výstroj, výzbroj, technika    

Od 16. do 18. října 2024 se v Praze koná zatím největší ročník mezinárodní výstavy a fóra FUTURE FORCES, které na výstavišti PVA EXPO Praha přivítá více než 320 vystavovatelů z 35 zemí.

Z českých společností se tradičně zúčastní průmyslové lídry jako Czechoslovak Group (Tatra Trucks, Excalibur Army, MSM Group), VOP CZ, AERO Vodochody a LIAZ. Zahraniční scéna bude zastoupena velkými jmény, mezi které patří Thales Australia s obrněným vozidlem Bushmaster, francouzský Arquus, britský BAE Systems, a výrobci ručních palných zbraní, jako jsou FN HERSTAL, Carl Walther, Daniel Defense a Barrett.

Pro návštěvníky budou atraktivní národní pavilony zemí jako Dánsko, Francie, Indie či Ukrajina, která bude přinášet zkušenosti z bojového nasazení a prezentovat řešení pro obnovu po válečných škodách. Návštěvníci se mohou těšit na představení řady vojenských a bezpečnostních technologií, včetně bezpilotních systémů, simulačních technologií, těžké techniky, osobní ochranné výstroje nebo kybernetické obrany.

Novinkou letošního ročníku jsou živé ukázky dekompresních technologií, vojenských zdravotních zařízení a kybernetická bezpečnost v tzv. Live Hacking Zóně. Odborná fóra se budou věnovat tématům, jako je výcvik operátorů dronů, disruptivní technologie ve vojenství či bezpečnost a odolnost státu.

FUTURE FORCES 2024 je akce určená výhradně pro odbornou veřejnost z bezpečnostní komunity. Při předběžné registraci online je vstup zdarma, na místě stojí vstupné 500 Kč. Více informací a registrační formulář naleznete na www.FFF.global.

 Autor: redakce